Ulkomaalaiset Edullisemmat Nettihotellit

Miten löytää halvin mutta silti luotettava webhotelli ? Sivustolta löytyy vertailtuna monia eri ulkoomaalaisia, mutta silti luotettavia webhotelleita. Jokaisen tarpeisiin on varmasti jotakin.

Tuesday, March 20, 2007

Mikä webhotelli tarkkaan ottaen on ??

Webhotelli on verkkosivujen julkaisemista varten vuokrattava palvelu, joka tarjoaa asiakkaalle käyttöönsä kiintolevytilaa omien kotisivuja varten. Webhotellin asiakas saa käyttöönsä omat www-sivut sekä työkalut niiden ylläpitämiseen. Webhotellien mukana tarjotaan yleensä myös muita oheispalveluita, kuten mahdollisuus omaan sähköposti-osoitteeseen, sähköpostilistojen ylläpitomahdollisuus tai sovelluksia jotka helpottavat www-sivujen tai verkkopalveluiden ylläpitoa. Webhotelliin saa yleensä liitettymä myös oman IP-osoitteen ja verkkotunnuksen, jonka avulla sivustolle on helppo löytää (esim. fi.wikipedia.org).

Webhotellien suosio on kasvanut huimasti Internetin käytön yleistyttyä. Webhotelleja käyttävät sekä yksityiset kansalaiset, erilaiset järjestöt ja yritykset.

Webhotelleja tarjoavat hyvin monenlaiset Internet -palveluntarjoajat (ISP) alkaen hyvin pienistä "mies ja koira" -tyyppisistä pienyrityksistä päättyen monikansallisiin puhelinyhtiöihin. Tekniseltä toteutukseltaan webhotellit vaihtelevat jaetusta palvelimesta aina tietoturvaltaan ja suorituskyvyltään parempiin virtuaalipalvelimiin. Käyttöjärjestelmät vaihtelevat riippuen palvelintarjoajasta, mutta yleisin käyttöjärjestelmä webhotelleissa on Linux. Myös Windows-pohjaisia palvelimia on runsaasti tarjolla.

2 Comments:

Blogger Aleksandria said...

Noissahan on valtavia eroja, etenkin ulkomaalaisissa palveluntarjoajissa.
Mielestäni sghn listaamat webhotelli on parhaat, mutta mm. 3ix.org kusee aika pahasti

12:06 PM  
Blogger Päivi and Santeri Kannisto said...

Tämä webhotelli on meidän suosikki. Toiminut vuosia kuin unelma.

6:41 AM  

Post a Comment

<< Home